spot_img

Bisserup sniger sig ud ad bagdøren

ANALYSE: Når forsvarschefen forlader sin post til november et år før planlagt, sker det ikke med hans egen gode vilje. Bjørn Bisserup var blevet for stor en belastning og stod i vejen for den kulturændring, som er nødvendig for igen at skabe tillid til Forsvaret. Det arbejde er ikke slut med forsvarschefens afgang.

Man må rose Forsvarsministeriet og skiftende hovedpersoner for evnen til at kaste røg og sløre den virkelige årsag til åbenlyse begivenheder. I juni var det den nu forhenværende departementschef Thomas Ahrenkiel som med en ualmindeligt dårlig timing efter en stribe af skandaler bag sig pludselig var blevet overvældet af ønsket om at vende tilbage til...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer