spot_img

»Den sikkerhedspolitiske situation og ændringer i vores opgavefokus udfordrer os«

Chefen for Flyverkommandoen erkender i et skriftligt svar til OLFI, at de unge piloter er pressede. Han lover, at man fra flyveledelsens side er i gang med at adressere udfordringerne, men han vil ikke stille op til interview og svare på spørgsmål.

Nej. Generalmajor Jan Dam ønsker som chef for Flyverkommandoen ikke at stille op til interview med OLFI angående de alarmerende udfordringer, som 30 unge flyverløjtnanter mandag flagede op i et brev til forsvarsminister Troels Lund Poulsen (V) og departementschef Pernille Langeberg.

»Afsenderne af brevet til forsvarsministeren og departementschefen har været venlige at sende mig en kopi, som jeg nu har haft lejlighed til at forholde...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Lad os endelig bygge krigsskibe i Danmark – og købe ubåde i udlandet. Nu!

Abonnement
KOMMENTAR. Anbefalingerne fra et maritimt partnerskib peger på, at der med fordel kan genopbygges en langsigtet dansk produktion af krigsskibe. Projektet har sine naturlige fordele – og markante ulemper. Fokus på danske arbejdspladser må aldrig stå i vejen for behovet for igen at investere i ubåde. Tirsdag morgen lancerede forsvarsminister...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer