spot_img

»Vi har ikke haft godt nok styr på reglerne«

INTERVIEW: Forsvarschef Bjørn Bisserup erkender, at sagerne om nepotisme i Forsvarets og Forsvarsministeriets top skader Forsvarets omdømme, og at der slet ikke har været styr på reglerne om inhabilitet. Det skal der laves om på, ligesom det voldsomt kritiserede bemandingssystem skal justeres. Og så skal der ændres på kulturen, så medarbejderne tør råbe højt, når de oplever snyd på vægten.

Nogle rædselsfulde uger. Sådan kan man ganske kort beskrive tiden efter den 18. oktober, da OLFI publicerede historien om generalmajor Hans-Christian Mathiesens påståede magtmisbrug og nepotisme til fordel for sin kæreste og nuværende hustru. Siden er skeletterne væltet ud af de...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer