Abonnement VIRKSOMHED

20170208 FRONTEX04small
Aktivitetsniveauet stiger i kabinen, da besætningen om bord på det danske Challenger – udsendt til EU’s grænsepoliti Frontex på Sicilien – observerer en formodet smuglerbåd i Adriaterhavet 40 sømil ud for Bari. Fra venstre er det Giovanni (forbindelsesofficer fra den italienske kystvagt Guardia Costiera), Idoia (spansk fiskeriinspektør fra European Fisheries Control Agency), systemoperatørerne med flyvernavnene LUN og SIK ob bagest til Enzo (forbindelsesofficer fra det italienske toldvæsen Guardia di Finanza). Foto: Ernstved

Bør medarbejderne ikke også kunne læse OLFI?

Med et erhvervsabonnement kan din virksomhed tilbyde medarbejderne adgang til alle låste artikler på OLFI. Virksomheder kan vælge at tegne enkelt- eller gruppeabonnement, og det kan ske på to forskellige måder. Enten med et personligt brugerlogin til hver enkelt medarbejder eller gennem IP-løsning knyttet til virksomhedens IP-adresse.

Et enkelt erhvervsabonnement koster 5.000 kr. (momsfritaget) om året, men det er muligt at opnå gode rabatter ved køb af flere abonnementer. Jo flere medarbejdere, som din virksomhed ønsker at give fuld adgang til OLFI, jo billigere bliver det. Erhvervs-abonnementer betales via faktura, og offentlige myndigheder kan betale via EAN-nummer.

Ved tegning af erhvervsabonnementer for over 15.000 kr. tilbyder OLFIs redaktør at besøge virksomheden og holde et oplæg, som bliver aftalt i samarbejde med virksomheden. Det kan være et gå-hjem-møde, et debatarrangement eller et oplæg for samarbejdspartnere, og emnet aftales i samarbejde med arrangøren.

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et individuelt tilbud, er du velkommen til at kontakte OLFI på abonnement@olfi.dk eller på telefon 31 36 20 60.