spot_img

Tyskland bøjer af og sender kampvogne til Ukraine – men Danmark bør lade være

Beslutningen var længe undervejs, men nu er den god nok: Tyskland har onsdag indvilget i at sende egne Leopard 2-kampvogne til Ukraine og i at lade internationale aftagere gøre det samme. En række europæiske lande forventes i de kommende dage at slutte sig til, men Danmark bør ikke være ét af dem, mener to kampvognseksperter.

Med Tysklands beslutning om at tillade donationer af tyskproducerede Leopard 2-kampvogne, har Ukraine udsigt til i den nærmeste fremtid at modtage kampvogne fra en lang række europæiske lande. Her har man længe siddet klar til ”at slippe leoparderne løs”, og mange lande har allerede givet tilsagn om at ville sende kampvogne afsted. Den tyske...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer