spot_img

Tiden rinder ud for Afghanistans glemte ofre, hvis nødråb falder for døve øren

INTERVIEW: Faisal Amin rådgav i årevis vestlige ISAF-styrker i Afghanistan i kulturforståelse. Da Vesten forlod landet, blev han overladt til sig selv. I dag sidder han med sin familie i Pakistan, som vil deportere ham tilbage til et hævntørstigt Taliban i 2024. Nu råber han op om det svigt, som han mener, at Danmark og de øvrige vestlige koalitionspartnere har udsat ham for.

Alt gik uhyre stærkt, da Vesten i 2021 endegyldigt opgav at sikre fred i Afghanistan og i løbet af nogle få hektiske uger i sensommeren rømmede landet for aldrig at vende tilbage. Manglen på effektiv militær planlægning og det deraf følgende evakueringskaos er velbeskrevet i nyhedsindslag og...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer