spot_img

Politisk aftale om Afghanistan vækker harme og vrede hos veteraner

Aftalen onsdag aften om hjælp til afghanere, der stod side om side med Danmark, gælder kun for ansatte to år tilbage. Dermed dækker den slet ikke de tolke, der risikerede livet for Danmark, og det vækker vrede, frustration og harme fra en række tidligere udsendte.

Onsdag aften indgik regeringen sammen med Folketingets partier med undtagelse af Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige en politisk aftale, som skal hjælpe de afghanere, der har stået »side om side med Danmark«.

»Vi er i regeringen rigtigt glade for, at vi her til aften har kunnet lukke en bred politisk aftale, der tager hånd om de lokalt ansatte, som vi har i Afghanistan. Det betyder også, at vi nu iværksætter...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...