spot_img

»Vi vil hellere have et bedre træningsrum end udsmykning af kasernegården«

INTERVIEW: På Haderslev Kaserne har man netop installeret et milliondyrt kunstværk i den centrale kasernegård. De penge kunne bruges langt bedre, mener premierløjtnant og delingsfører Anders Krojgaard Lund. Han håber, at Forsvaret kan blive undtaget fra bestemmelserne i det såkaldte kunstcirkulære.

Som OLFI fredag kunne fortælle, bruger Forsvaret løbende ganske store summer på kunstværker- og installationer. En stor del af forklaringen på den disposition skal findes i det statslige kunstcirkulære, som pålægger statlige instanser at afsætte et beløb svarende til halvanden procent af alle håndværkerudgifter, når de renoverer eller bygger nyt.

Det er dog ikke alle, der...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Mogens Havnsøe
Læser
Mogens Havnsøe
22. oktober 2022 8:15

Forsvaret skal altså forsvare rindalismen.

Peter Nielsen
Læser
Peter Nielsen
22. oktober 2022 9:06

Mogens, det må du lige forklare?