spot_img

Almegårds Kaserne får sansesti til syv millioner, mens indkvarteringen halter

På Almegårds Kaserne har soldaterne svært ved at forstå, hvorfor kasernen for nylig blev udstyret med en såkaldt sansesti. For mens ansatte og besøgende nu kan forkæle sanserne med en tur rundt i nyanlagte grønne omgivelser, ser det anderledes sløjt ud med indkvarteringsforholdene.

Selvom Forsvaret med det seneste forsvarsforlig fik en længe tiltrængt kapitalindsprøjtning, fattes riget øjensynlig stadig penge. I november kunne OLFI afsløre, hvordan budgetskred i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har betydet, at planlagt vedligeholdelsesarbejde på Forsvarets etablissementer udskydes, og siden rullede svindelskandalen i samme styrelse.

Men måske skal en del af...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer