spot_img

Vicedirektør tilbød sin direktørs mand drømmejob og fik 85.000 kr. i vederlag

I august ringede oberst Peter Wass som vicedirektør i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og tilbød sin direktørs ægtefælle en beordring i jobbet som chef for 2. Eskadre. Fire måneder senere fik Peter Wass som tak for sin indsats i 2018 et engangsvederlag på 85.000 kr. Men Forsvarsministeriet vil ikke svare på, hvem der gav vederlaget og med hvilken begrundelse.

Nye oplysninger dukker løbende op i sagen om personaledirektør Laila Reenbergs håndtering af sin egen inhabilitet i Forsvarsministeriets Personalestyrelse i forbindelse med beordringen af sin ægtefælle i en eftertragtet stilling uden opslag. Nu viser det sig, at Laila Reenbergs vicedirektør i form af oberst Peter...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Peter Jensen
Læser
Peter Jensen
12. februar 2019 16:35

Skulle vi nu ikke få sat en stopper for disse latterlige engangsvederlag i Forsvaret en gang for alle! De skaber absolut intet positivt, og bidrager kun til mistillid og mistrivsel kolleger såvel som chefer imellem. Nu må CS og HOD snart vågne op, og få lagt et politisk pres så vi kommer dette onde til livs.