spot_img

Vicedirektør tilbød chefens ægtefælle stilling, inden departementet sagde ok

Personaledirektør Laila Reenbergs mest fortrolige medarbejder i form af vicedirektør og oberst Peter Wass tilbød Laila Reenbergs ægtefælle stillingen som chef for 2. Eskadre, inden Forsvarsministeriets departement havde godkendt beslutningen. Helt i orden, mener Kammeradvokaten, som ”frikender” både direktøren og vicedirektøren for brud på forvaltningslovens regler om inhabilitet.

Det var ikke Forsvarsministeriets departement, som i august besluttede at tilbyde stillingen som chef for 2. Eskadre til kommandør Anders Friis. Det gjorde i stedet oberst Peter Wass, som er vicedirektør i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og dermed højre hånd for direktør Laila Reenberg,...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer