spot_img

»Jeg er ikke noget perfekt menneske«

INTERVIEW: Gennem hele sin karriere har Per Ludvigsen delt vandene. Lynende intelligent med overraskende løsninger på problemer, som andre giver op overfor. Men også en kompromisløs personlighed, som mange har slået sig på. Kendt for at gå til stregen – og nogle gange over. OLFI har mødt den afgående viceforsvarschef.

Den 1. november går viceforsvarschef Per Ludvigsen på pension. Dermed forlader en af de mest markante, kontroversielle og indflydelsesrige officerer i nyere dansk militærhistorie Forsvaret. Begivenheden har allerede fået en del omtale, da konsulenthuset Struensee & Co., som stod bag den netop afleverede budgetanalyse, for to uger siden annoncerede, at Per...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Lars Fløche
Læser
Lars Fløche
29. oktober 2017 13:57

UPÅVIRKET KULTUR (TIDSLOMME)
Forsvaret er tilsyneladende en meget rummelig arbejdsplads. Måske skulle man studere standarden for de moderne kompetencer i virksomheder og organisationer uden for hegnet for at finde inspiration til kommende stillingsopslag, funkktionsbeskrivelser og ikke mindst uddannelser. Staten i Staten kunne lære meget om, hvad der er sket af kvalifikative forbedringer og udvikling i alle øvrige dele af vores samfund i de seneste 49 år.