spot_img

Vandretur i de politiske spinatbede

Dybt problematisk. Skud i fødderne. Inhabil. Manglende politisk tæft. Voksende mistillid. Mistanke og snert af korruption. Viceforsvarschef Per Ludvigsens jobskifte til konsulenthuset Struensee & Co. får forargelsen til at blomstre. Og så underminerer det budgetanalysens validitet og risikerer at kortslutte den politiske proces, mener professor.

Blækket nåede dårligt at tørre i trykken af den efterhånden meget omtalte budgetanalyse, før Struensee & Co. i denne uge med stolthed kunne annoncere, at viceforsvarschef Per Ludvigsen efter sin pensionering fra Forsvaret med udgangen af måneden fortsætter sin karriere som seniorrådgiver i konsulenthuset. Nyheden var...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Jeppe Plenge Trautner
Læser
Jeppe Plenge Trautner
17. oktober 2017 11:20

Jeg vil som aktiv reserveofficer fremhæve, at oberst-R Christian Herskind fra sin funktion som reserverrepræsentant for FC fremkommer med en personlig vurdering af Ludvigsens beslutning (refereret i artiklen herover) og ikke taler på reservens vegne.

Personligt vil jeg mene, at generalløjtnant Per Ludvigsens hastige tilknytning til en leverandør af amatøragtigt og i vidt omfang fejlagtig og militært destruktiv “rådgivning” (den såkaldte “budgetanalyse”) er lovlig og givetvis økonomisk fordelagtig for både ham og konsulentgruppen, men professionelt skuffende og etisk angribelig.