Viceforsvarschef Per Ludvigsen bliver konsulent hos Struensee & Co.

10
Viceforsvarschef og generalløjtnant Per Ludvigsen tiltræder den 1. november en stilling som seniorrådgiver i Struensee & Co, som konsulenthuset bag den netop afsluttede budgetanalyse. Foto: Forsvaret/Trine Axelholm/

Gennem det seneste år har viceforsvarschef Per Ludvigsen stået i spidsen for arbejdet med at finde besparelser for en lille mia. kr. sammen med konsulenthuset Struensee & Co. Nu bliver generalløjtnanten seniorrådgiver samme sted.

Den 1. november bliver viceforsvarschef og generalløjtnant Per Ludvigsen pensioneret fra Forsvaret. Men det betyder ikke, at han stopper med at arbejde. For samme dag tiltræder Per Ludvigsen en stilling som seniorrådgiver i Struensee & Co. Det skriver konsulenthuset i en meddelelse på deres hjemmeside, som kan læses her.

Ifølge meddelelsen skal Per Ludvigsen primært arbejde med den offentlige sektor nationalt såvel som internationalt, ligesom han kommer til at fungere som konsulent for internationale militære organisationer. Per Ludvigsen fyldte 60 år den 11. oktober på samme dag, som regeringen præsenterede sit udspil til et kommende forsvarsforlig og rammer dermed pensionalderen i de væbnede styrker med månedens udgang.

Skiftet er opsigtsvækkende, idet det netop var Struensee & Co. der sammen med Boston Consulting Group har stået bag den budgetanalyse, som skulle finde besparelser på en lille mia. kr. i Forsvaret. Det arbejde har Per Ludvigsen spillet en nøglerolle i, og han har været arkitekten bag en række af de spareforslag, som regeringen ønsker at gennemføre med indgåelsen af det kommende forsvarsforlig.

 

guest
10 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Inline Feedback
Læs alle kommentarer