spot_img

Flemming Lentfer var den forkerte mand på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt

ANALYSE. Forsvarsminister Troels Lund Poulsen kunne ikke gøre andet end at fyre Flemming Lentfer. Havde ministeren givet forsvarschefen endnu en chance, ville han selv stå svækket tilbage, ligesom det gode samarbejde med forligspartierne ville være gået fløjten.

I virkeligheden kan det virke mærkeligt. Flemming Lentfer var lige præcis et produkt af alt det, som det politiske system har fremelsket de seneste 15-20 år i Forsvaret. En loyal embedsmand forklædt i uniform, som forstod at lytte til politiske signaler og få to plus to til at give fem. Han havde ingen store armbevægelser, ingen karisma og ingen anden dagsorden end at nikke ja til alle de politiske signaler og så...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Lad os endelig bygge krigsskibe i Danmark – og købe ubåde i udlandet. Nu!

Abonnement
KOMMENTAR. Anbefalingerne fra et maritimt partnerskib peger på, at der med fordel kan genopbygges en langsigtet dansk produktion af krigsskibe. Projektet har sine naturlige fordele – og markante ulemper. Fokus på danske arbejdspladser må aldrig stå i vejen for behovet for igen at investere i ubåde. Tirsdag morgen lancerede forsvarsminister...

Kommentér artiklen ...

3 KOMMENTARER

guest
3 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Mikkel Storm Jensen
Læser
Mikkel Storm Jensen
9. april 2024 12:18

….jeres nye skrifttype er virkelig dårlig… Jeg tror ikke, at jeg er den første, der bemærker det…

Rudi Hansen
Læser
Rudi Hansen
10. april 2024 10:52

Jeg vil giver dig 100% jeg bruger læsebriller og har svært ved at læse de små bogstaver.

Tom Wismann
Læser
Tom Wismann
10. april 2024 11:35

Helt enig. I hvert fald to numre for lille skrift størrelse. Desværre noget der er ret udbredt også i nyudgivne bøger, hvor billedtekster jævnligst se en til to skiftstørrelse mindre end brødteksten og nogen gange desværre og delvis gennemsigtig (ghosted).