spot_img

Sådan sendte Flemming Lentfer alle de forkerte signaler ved sin tiltrædelse

KOMMENTAR: Tirsdag tiltrådte Flemming Lentfer som ny forsvarschef med et budskab om, at han er en moderne leder og alt andet end en “oberst Hackel”. Set i det lys var det overraskende og i virkeligheden ganske imponerende, hvor meget han signalerede at være lige præcis det, som han for alt i verden ønsker ikke at være.

Når Forsvaret skal have ny chef, plejer det at blive markeret med en eller anden form for parade. En overdragelse af fanen med honnør, taler og tv. Mandag havde Bjørn Bisserup sidste dag som forsvarschef, men fra Forsvaret var der larmende tavshed. Ingen informationer om nogen overdragelse, ingen parade, ingen ceremoni, ingen afskedsinterview, ingen historier. Bare...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

10 KOMMENTARER

guest
10 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Carl
Læser
Carl
16. december 2020 8:57

Det er forståeligt, at du er skuffet over ikke at være inviteret til “festen”, men med al respekt for OLIF og Radio 4, så har de altså ikke samme rækkevidde eller “læserskare” som DR, TV2 og Ritzau. Og med den (uberettigede?) lussing du gav Flemming Lentfer i din karakteristik af kandidaterne til posten som FC for nogen tid siden, kan man måske godt forstå, at du ikke “står øverst på listen”…

ottochristensen
Læser
ottochristensen
8. december 2020 14:47

Elegante jump-boots Forsvarschefen taget på i dagens anledning, og skønne støvletter Ministeren har anlagt. Klar til en duet med:
Nancy Sinatras – These Boots Are Made for Walkin’.

Wedell Christensen
Læser
Wedell Christensen
7. december 2020 17:42

Der har i mange år været en vis eksklusivitet ved Forsvaret – det er mange år siden, et “folkeligt forsvar” var idealet. Forsvaret kan kun blive folkeligt, hvis det har en ledelse (inkl. minister), der ser forsvaret som et politisk emne, og ikke blot som en arbejdsplads med privilegier i forhold til skatteborgerne. Derfor er accept af den kritiske presse vigtig, når man selv går ind for et folkeligt forsvar.

Palle Randløv
Læser
Palle Randløv
7. december 2020 16:57

Ja, når man ser på den del af billeder over teksten ligner han en parodi på en nyindkaldt værnepligtig.
Og efter den korte udtalelse på tiltrædelsesdagen tror jeg næppe det bliver med ham ved roret der bliver ryddet op i Forsvaret.

Rasmus
Læser
Rasmus
7. december 2020 15:53

Jeg er enig med OLFI i, at det var en dårlig beslutning ikke invitere samtlige medier til indtrædelsescermonien, og iscenesætte den med egne kommunikationsfolk og de nævnte medier, men vi må og skal også give den nye forsvarschef og hans politiske chef en chance.. så herfra en opfordring til det..

DenGamleGarder
Læser
DenGamleGarder
7. december 2020 10:52

Angående baretten, så er det nok bare ikke vigtigt for ham – for han kan jo godt, kan man se af det tredje billede, hvor han modtager fanen.

Thomas Aagaard
Læser
Thomas Aagaard
7. december 2020 10:14

“At ingen træder til og retter forsvarschefens baret eller skaffer ham en ny, så den ikke ligner en rekruts, må være den sidste store gåde fra forsvarschefsskiftet anno 2020. Med al respekt kan det ikke være signalet, som Forsvaret ønsker at sende, at manden i spidsen tager sig ud som en, som har første dag i Forsvaret.”

Også min første tanke da jeg så billedet. At han ligner en rekrut der endnu ikke har lært at bære barretten korrekt.

ottochristensen
Læser
ottochristensen
7. december 2020 18:45

Manden kan være stand-in for Tommy Kentner i “Frisør Monologen”.

Palle Randløv
Læser
Palle Randløv
7. december 2020 23:44

Jeg vidste der var noget bekendt ved billedet 🙂

Torben N.
Læser
Torben N.
11. december 2020 20:37

Med lidt held bliver det årets pressefoto. 🙁 Hvem har Trine Bramsen dog rådført sig med i forbindelse med den udnævnelse??