spot_img

Uddrag af kraftigt censureret Nato-rapport indikerer hård kritik – igen

Mens Folketingets forsvarsordførere får fuld adgang til Natos seneste “karakterbog”, må pressen nøjes med begrænsede uddrag i en kraftigt udstreget version. Den overordnede konklusion står dog klar: Danmark er alt for langsom til at leve op til Natos styrkemål og to pct.-målsætningen.

Først måtte hverken offentlighed eller Folketingets forsvarsordførere læse Nato-rapporten før efter folketingsvalget, fordi embedsværket ikke må betjene ministeren under en valgkamp. Det rejste kritik fra både ordførere og medier, og kort efter lavede forsvarsminister Morten Bødskov (S) så en U-vending og gav alligevel førstnævnte fuld adgang til rapporten.

Nato udgiver hver andet år...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer