spot_img

Forsvarsordførere får nu adgang til fuld Nato-rapport, men det gør pressen ikke

I sidste uge kunne det ikke lade sig gøre. Men efter politisk pres for at udlevere Nato-rapport om den danske forsvarsplanlægning, laver Forsvarsministeriet en U-vending og giver ordførerne på Christiansborg adgang til at læse rapporten.

Det kan være svært at holde styr på, hvad der er rigtigt og forkert. I sidste uge sagde forsvarsminister Morten Bødskov (S), at han ikke kunne udlevere en længe ventet rapport fra Nato om Danmarks forsvarsplanlægning, fordi der var udskrevet folketingsvalg. Rapporten har ligget i Forsvarsministeriet i nogle uger, og i OLFI rettede en række forsvarsordførere hård kritik af ministeren for at skjule rapporten i valgkampen.

Læs også: Jeg kan...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer