spot_img

Jeg kan ikke udlevere rapporten fra Nato, når der er udskrevet et folketingsvalg

Forsvarsminister Morten Bødskov afviser, at han kan udlevere en længe ventet evalueringsrapport fra Nato om tilstanden på det danske forsvar. Han siger samtidig, at han ikke har læst rapporten og ikke har viden om, hvornår den landede i Forsvarsministeriet.

I flere dage har forsvarsminister Morten Bødskov undgået at svare på spørgsmål om den Nato-rapport og evaluering af dansk forsvar, som ligger i Forsvarsministeriet, og som forligskredsen efterspørger. Onsdag lykkedes det for OLFI at få Morten Bødskov til at svare på spørgsmål, da denne signatur mødte forsvarsministeren på sin hjemadresse i Rødovre i en kort pause fra valgkampen.

Hvorfor udleverer du ikke til...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
wedell chhristensen
Læser
wedell chhristensen
20. oktober 2022 17:00

Det lugter af, at V og K vil politisere endnu en sag, i lighed med deres hysteri vedrørende FE-sagen.