spot_img

Løj Morten Bødskov for åben mikrofon over for OLFI og Radio4 om Nato-rapport?

I sidste uge sagde forsvarsminister Morten Bødskov, at han ikke havde set tilbageholdt Nato-rapport om det danske forsvar. Men ifølge Forsvarsministeriet blev rapporten behandlet på et Nato-møde den 12.-13. oktober, hvor Bødskov selv deltog. Konservative har svært ved at stole på Morten Bødskov og kalder hans ageren for »dybt kritisabel«.

Mere dramatisk er det faktisk ikke. Sådan svarede forsvarsminister Morten Bødskov (S), da OLFI og Radio4 onsdag i sidste uge opsøgte ham i Rødovre for at få ham til at svare på, hvorfor han tilbageholdt en uklassificeret rapport fra Nato, som har evalueret det danske forsvar og implementeringen af det eksisterende...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Morten Rasmussen
Læser
Morten Rasmussen
26. oktober 2022 20:19

Hvis Morten Bødskov har fået leveret et resume fra en embedsmand, eller er blevet briefet mundtligt, har fået vist en Powerpoint presentation eller modtaget en flaskepost om konklusionerne, kan det stadig være sandt når han vælger at formulere sig med “har ikke set rapporten” eller “har ikke læst rapporten”.
Djævelen er i detaljen, og sprogligt set kan det han siger være sandt. Hvis man ikke spørger ind ti om han på anden måde er blevet briefet eller gjort bekendt med indhold, detaljer, konklusioner osv, er det for let for ham at sno sig udenom.

Peter Nielsen
Læser
Peter Nielsen
31. oktober 2022 6:02

Det er faktisk kun overfor Folketinget det er ulovligt at lyve – ellers er det bare at lyve…