spot_img

Gentagelserne stod i kø i »rituel stammedans« om Afghanistan

Det var ikke mange nye oplysninger, der kom frem på fredagens to samråd om regeringens håndtering af evakueringerne fra Afghanistan. Udenrigsminister Jeppe Kofod og forsvarsminister Trine Bramsen var begge i ilden, men både de og oppositionen gentog løbende sig selv under de i alt tre timer, samrådene varede.

Oppositionen lugter efter en kaotisk evakueringssituation i Afghanistan for alvor ministerblod, og det har særligt den i forvejen pressede forsvarsminister Trine Bramsen (S) fået at føle.

Fredag var Bramsen sammen med udenrigsminister Jeppe Kofod (S) kaldt i samråd om evakueringen af afghanske og danske ansatte på den danske ambassade i Kabul, før det ved et separat...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...