spot_img

Til forsvar for Trine Bramsen

BLOG: Forsvarsminister Trine Bramsen tager prisen som den minister, der har gjort mest unødig skade på Forsvaret i nyere tid. Men hun talte ikke usandt om tolkene i Afghanistan og har efter alt at dømme handlet inden for de rammer, som et politisk flertal har sat.

Nej, forsvarsminister Trine Bramsen (S) har ikke løjet eller “talt usandt” om de afghanske tolke, der har arbejdet for danske soldater eller ambassaden i Kabul. Og nej, når det gælder evakueringen af tolke og andre fra Kabul, har ministeren handlet inden for de rammer, som et politisk flertal i Folketinget har tilsluttet sig.

Her følger et forsvar for tidens nok mest udskældte minister, som så sent som...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...