spot_img

Frømandskorpset ved ikke, hvad Suspekts og Antonellis besøg kostede af ressourcer

Forsvaret brugte både brændstof, ammunition og mandskabstimer foruden nat- og øvelsestillæg, da Antonelli Orchestra og rapgruppen Suspekt gæstede Frømandskorpset på spektakulære adventure-besøg. Men Forsvaret har ikke tal på, hvor meget besøgene reelt kostede, for Frømandskorpset fører ikke regnskab med ressourceforbruget ved civile besøg.

Frømandskorpset var i 2019 vært to gange for et par spektakulære aktivitetsdage for to populære bands og ”venner af huset”. I maj 2019 fik rap-gruppen Suspekt lejlighed til at prøve lidt af livet som frømænd efter at have optrådt gratis ved en lukket fest for specialoperationsstyrker efter en legatuddeling i regi af Anders...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Wedell Christensen
Læser
Wedell Christensen
28. april 2021 17:22

Et er, at der tilsyneladende er penge nok, siden udgifterne til civile informationsbesøg ikke budgetteres og regnskabsføres. Noget andet og måske alvorligere er, om der er styr på hvem der er ansvarlig og betaler erstatninger, hvis de civile besøgende kommer til skade, lander forkert ved spring, brækker et ben etc. Godt at der var styr på skydningen.
Det gør det ikke bedre, men mere kompliceret, at der også er anvendt en civil indregistreret helikopter i et militært arrangement.