spot_img

Den storslåede krigsfilm “1917” vinder på sine billeder, men taber på historien

ANMELDELSE: Som soldat skal man tage en meget stor pose pyt-bolscher med i biografen for ikke at blive inderligt irriteret adskillige gange undervejs i storfilmen 1917, som har premiere i dag. Billederne fascinerer, men historien er både langt ude og triviel. Desværre, når nu det kunne være filmén om Første Verdenskrig.

Jo, da. Den er flot. Storslået. Nogle af scenerne vil sikkert blive beskrevet som episke, og skuespilpræstationerne er formidable. Alligevel går det galt, fordi selve historien er langt ude og til tider inderligt triviel og monoton. Har man blot et minimum af forståelse for det militære hierarki og et minimum af viden om ”Den Store Krig”, kan man ikke...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer