spot_img

Filmen “Darkest Hour” er en af de bedste historiske skildringer længe

ANMELDELSE: Filmen “Darkest Hour” fortæller historien om de dramatiske uger i maj-juni 1940, da briterne vælger en ny premierminister, og 300.000 britiske soldater venter på en udsigtsløs skæbne i Dunkerque. Churchill stod længe alene med sin modstand mod Hitler. Men han stod fast – og tak for det.

Det kan virke pudsigt, at tre af de største film produceret i 2017 handler om den samme begivenhed, som fandt sted for snart 78 år siden. Ikke desto mindre er omdrejningspunktet i Lone Scherfigs ”Their Finest Hour”, Christopher Nolans ”Dunkirk” og nu Joe Wrights ”Darkest Hour” den hjerteskærende fortælling om 300.000 britiske og franske soldater, som i maj 1940 var fanget...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer