spot_img

Storfilmen ”I Krig & Kærlighed” byder på mere kærlighed end krig

ANMELDELSE: Der er mere hjemmefront end Vestfront og mere kærlighed end krig i Kasper Torstings storfilmsdrama ”I Krig & Kærlighed”. Til gengæld byder filmen på en række flotte skuespilpræstationer og en tidløs historie om både soldater og pårørendes ofre – mens krigen raser, og efter den er afsluttet.

I søndags var det nøjagtig 100 år siden, at krigshandlingerne på Vestfronten sluttede. Det betød enden på Den Store Krig, som siden blev omdøbt til Første Verdenskrig. Krigen havde da i fire år hærget Europa og kostet millioner af menneskeliv.

Som med snart sagt alle krige både før og siden Første Verdenskrig var omkostningerne ikke alene høje i de mudrede...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Jens Ellekær
Læser
Jens Ellekær
15. november 2018 17:06

Jeg har desværre ikke adgang til at læse anmeldelsen her på siden, men i gengivelsen i berlingske.dk anføres det, at et par tyske soldater – sønderjyder – ved synet af en britisk kampvogn “tager ladegreb på deres Garant-geværer”. Det gør de forhåbenlig ikke, for det ville være helt forkert – både hvad angår tid og nationalitet. De to soldater bør tage ladegreb på deres Mauser Gew. 98 eller K98. Canadieren John C. Garand (altså med d ikke med t) udviklide først sit halvautomatiske gevær, der senere blev antaget af det amerikanske militær som Rifle M1, i 1930’erne.

disqus_CNqWo698dG
Læser
disqus_CNqWo698dG
5. januar 2019 11:22

jensellekr important