spot_img

Auditørkorpset går ind i sagen om mobbende chef på Varde Kaserne

Forsvarsministeriets Auditørkorps har indledt en forundersøgelse med henblik på at afgøre, om der er basis for at indlede en regulær efterforskning efter den militære straffelov mod en chef ved Hærens Sergentskole for mobning. Sagen kommer på baggrund af et strakspåbud fra Arbejdstilsynet og efterfølgende omtale i OLFI.

Omtalen i OLFI af et strakspåbud til Hærens Sergentskole i Varde får nu Forsvarsministeriets Auditørkorps til at indlede det, der hedder en forundersøgelse af sagen. Den skal afdække, om der er basis for at indlede en regulær efterforskning mod en chef på Varde Kaserne, som er den direkte årsag til strakspåbuddet fra Arbejdstilsynet. Det fortæller...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer