spot_img

»Det er utilstedeligt, hvad der er sket, og det er mit ansvar«

INTERVIEW: Oktober har været alt andet end sjov for oberstløjtnant Peter Nielsen, som er chef for Hærens Sergentskole i Varde. I begyndelsen af måneden fik skolen et strakspåbud af Arbejds­tilsynet på grund af omfattende mobning begået af en af skolens chefer gennem flere år. Skolechefen erkender det fulde ansvar, men påpeger også faktuelt forkerte påstande i afgørelsen fra Arbejdstilsynet.

Det var ganske enkelt rystende læsning. Den 3. oktober modtog oberstløjtnant Peter Nielsen et såkaldt strakspåbud fra Arbejdstilsynet pga. omfattende mobning på Hærens Sergentskole i Varde, hvor han er chef. I afgørelsen fra Arbejdstilsynet kunne Peter Nielsen bl.a. læse, at...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer