spot_img

Arbejdstilsynet udsteder strakspåbud til Hærens Sergentskole pga. mobning

Usaglig kritik, nedgørelse, forsøg på manipulation, trusler, bagtalelse, klikedannelse, udelukkelse fra det sociale fællesskab og ignorering er bare noget af den mobning, som finder sted på Hærens Sergentskole i Varde og har gjort det i årevis. Den 3. oktober fik skolen et strakspåbud af Arbejdstilsynet. Læs det her.

Man skal være gjort af en særlig støbning, hvis man ønsker at arbejde på Hærens Sergentskole i Varde. Den opfattelse kan man i hvert fald få, når man læser det strakspåbud, som Arbejdstilsynet den 3. oktober udstedte til skolen.

»Virksomheden (Hærens Sergentskole, red.) påbydes at imødegå risiko for umiddelbar helbredsforringelse i forbindelse med...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Karin Iversen
Læser
Karin Iversen
26. oktober 2019 14:18

Hvor er det godt og meget vigtig også at sådan noget kommer frem i lyset! Tak til OLFI for at sørge for den del. Jeg håber at man ved håndtering af sitationen også tænker på de medarbejdere det er gået ud over, og ikke kun løser det ved at ansætte nye folk til staben!