spot_img

Denne mand dokumenterer fejl i Kammeradvokatens notat om Bisserup

I Kammeradvokatens notat om forsvarschef Bjørn Bisserup kan man læse, at alle aspiranter til Hærens Officersskole i 2010, som var lovet en plads, også blev optaget på Hold Anker i september samme år. Det er ikke korrekt, og det kan Thomas Bøkman Jacobsen føre bevis for. Hvordan hænger tallene i Kammeradvokatens notat så sammen?

En mild kritik for ikke at have orienteret daværende forsvarschef Knud Bartels. Det var, hvad forsvarschef Bjørn Bisserup fik, da Forsvarsministeriet den 14. november offentliggjorde et notat fra Kammeradvokaten, som havde undersøgt Bjørn Bisserups rolle i forbindelse med sønnens optag på Hærens Officersskole (HO) i 2010. Dengang var Bjørn...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer