spot_img

Forsvarsminister kalder topchefers brud på forvaltningsloven for bagateller

Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen fralægger sig ansvaret for selv at tage stilling til sagerne om forsvarschefens og departementschefens brud på forvaltningslovens regler om inhabilitet. Det var bagateller, som ikke får konsekvenser, siger forsvarsministeren.

Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V) ser ikke de store problemer i, at departementschef Thomas Ahrenkiel og forsvarschef Bjørn Bisserup begge har brudt forvaltningslovens regler om inhabilitet, som Kammeradvokaten i denne uge konkluderede. Det siger han i et kortfattet interview med Radio24syv fredag.

Thomas Ahrenkiel holdt i næsten et år sit kæresteforhold til Forsvarsministeriets kommunikationschef hemmeligt...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Mikael Friis
Læser
Mikael Friis
22. november 2018 14:34

Nu er Claus Hjort Frederiksen jo ikke uvant med selv at begå lovbrud – bl.a. i sin tid som chef i Beskæftigelsesministeriet (læs: https://www.fyens.dk/indland/DR-reporter-faar-Cavling-pris-for-afsloering-af-minister/artikel/1397974 ). Derfor kan det ikke undre, at han også fralægger sig ansvaret for rodet i Forsvaret …

ottochristensen
Læser
ottochristensen
20. november 2018 18:41

Man tror det er løgn, landets forsvarsminister mener, at bedrag, løgn og berigelse er bagateller, som ikke vil få konsekvenser for de skyldige, ydermere fralægger ministeren sig ansvaret for hvorledes forsvaret bliver forvaltet – Er resten af regeringen enige i dette, hvad mener folketingets medlemmer om denne utiltalende sag.