spot_img

Politikere vil have undersøgt personaledirektørs mulige lovbrud

Såvel De Radikale som Dansk Folkeparti forventer, at forsvarsministeren vil undersøge, om personaledirektør Laila Reenberg har fulgt loven i forbindelse med beordringen af hendes ægtefælle i stillingen som chef for 2. Eskadre. Ordfører kalder sagen for rystende.

Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V) får endnu en sag at forklare i Folketingets Forsvarsudvalg om mulig nepotisme i Forsvarets allerøverste top. Såvel De Radikales forsvarsordfører Martin Lidegaard som Dansk Folkepartis Jeppe Jakobsen vil have en redegørelse og forsikring om, at alt gik efter bogen, da personaledirektør Laila Reenbergs ægtefælle i august blev beordret i stillingen som chef for 2. Eskadre,...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer