spot_img

»Byrdedelingen og de 2 pct. er bare et af mange emner på Nato-topmødet«

INTERVIEW: Præsident Donald Trumps krav til Nato-landene om at bruge 2 pct. af BNP på forsvar bliver bare et af mange punkter på dagsordenen ved denne uges Nato-topmøde i Bruxelles. OLFI har mødt generalløjtnant Michael Lollesgaard, som er Danmark militære repræsentant i Nato. Her kan du læse, hvad der kommer til at ske på topmødet.

De kom ikke som den store overraskelse i hverken København, Oslo eller Berlin. I slutningen af juni sendte den amerikanske præsident Donald Trump en række personlige breve til regeringscheferne i de Nato-lande, som endnu ikke opfylder målsætningen om at bruge 2 pct. af BNP på forsvar med en direkte personlig opfordring om at betale.

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer