spot_img

Kongen modtog folkets hyldest. Nu skal han vise, at han også kan klare opgaven

KOMMENTAR: Folkets hyldest til kong Frederik X og dronning Mary søndag viste den helt ekstremt store opbakning, som det nye kongepar nyder i befolkningen. Men det store fremmøde ved Christiansborg skal først og fremmest læses som folkets tak til dronning Margrethe. Søndag blev det moderne monarkis helt store sejrsfest i København.

Det kom som en stor overraskelse – nogle vil sige som et chok – da dronning Margrethe i sin nytårstale annoncerede sin abdikation bare 14 dage senere. I går var så dagen, som allerede har skrevet sig ind i danmarkshistorien som en af de helt store, og den ville danskere gerne deltage i. Således var ikke bare Christiansborg Slotsplads, men også de...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer