spot_img

»Vi har ikke set så meget som en flad femøre ude ved vores soldater«

Der er masser af militær læring at hente fra krigen i Ukraine, som Forsvarets ledelse og politikerne kan drage nytte af og bør have in mente i arbejdet med det nye forlig. Det mener blandt andre brigadegeneral Henrik Lyhne, som dog savner, at det udmønter sig i klare prioriteter og konkret handling. Samme toner lyder fra iagttagere af Forsvarets øvrige værn.

Krigen i Ukraine har nu raset i 20 måneder plus det løse og undervejs demonstreret, at den konventionelle symmetriske krig så langt fra er gået af mode. Samtidig har den fået parlamentariske forsamlinger over hele Europa til at sætte skub i den militære oprustning efter årtiers stilstand.

Om den største landkrig i...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Morten Rasmussen
Læser
Morten Rasmussen
8. november 2023 1:37

Visse-vasse. Jeg har flere gange hørt Mette Frederiksen sige i radioen at “Danmark er en kerneallieret i NATO”…..