spot_img

Derfor offentliggør vi Forsvarsministeriets oplæg til det kommende forsvarsforlig

KOMMENTAR: I begyndelsen af februar kunne flere medier fortælle i detaljer om Forsvarsministeriets oplæg til det kommende forsvarsforlig. Det lækkede notat er klassificeret ”Til Tjenestebrug”, og Forsvarsministeriet har ved en tidligere lejlighed derfor bedt OLFI om ikke at offentliggøre det. Når vi alligevel gør det, handler det om at sikre en åben debat om det vigtigste forlig i flere årtier.

I dag offentliggør OLFI Forsvarets og Forsvarsministeriets oprindelige oplæg til det kommende forsvarsforlig fra november 2022. Dokumentet blev i første omgang lækket til TV2, som omtalte det på tv2.dk den 3. februar under rubrikken ”Lækket notat viser Forsvarets lange...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Wedell Christensen
Læser
Wedell Christensen
12. maj 2023 18:27

Well done!!