spot_img

Her er notatet og Forsvarsministeriets egne anbefalinger til nyt forsvarsforlig

Mange af oplysningerne har løbende været bragt til offentlighedens kendskab i omskrevet form, men OLFI deler her Forsvarsministeriets eget forligsnotat i fuld længde. Notatet gennemgår Forsvarets konkrete kapacitetsbehov og principielle til- og fravalg i forbindelse med indgåelsen af et nyt forsvarsforlig.

Det forligsforberedende arbejde i Forsvarsministeriet har været i gang i mange måneder, og det udmøntede sig i slutningen af 2022 i en række anbefalinger til regeringen forud for de kommende forligsforhandlinger. OLFI deler her det notat, som udgør Forsvarskommandoens faglige indspark til, hvordan Forsvaret bør se ud efter indgåelsen af det kommende...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Ib Grønvaldt
Læser
Ib Grønvaldt
5. januar 2024 22:40

En ting er det saglige indhold, hvor ministeriet muligvis var nødt til på daværende tidspunkt at udtrykke sig uden selv at foreslå en rækkefølge for de kommende indkøb – eller er der en antydning i “fundamentet skal være i orden”, som f. eks. at nuværende funktionsdygtige våben uden ammunition skal have ammunition, og at værnepligten skal afklares hurtigt af hensyn til fastholdelsen af den faste stok? Men det er respektløst over for alle læsere, at så vigtigt et oplæg hverken er sprogmæssigt eller stavemæssigt korrekturlæst. Forhåbentlig ligger der ingen varsler i brugen af “forlispartierne” og “forliskredsen”. Uf!