spot_img

Er Prins Joachims udmelding om jobskifte i virkeligheden én stor misforståelse?

ANALYSE: Prins Joachim stopper som forsvarsattaché i Paris til sommer. Det fortæller han selv til Billed-Bladet. Men i forsvarskredse kommer udmeldingen som noget af en overraskelse, og spørgsmålet melder sig, om han i virkeligheden har misforstået længden af sin egen ansættelse.

Det vakte opsigt, da Billed-Bladet den 9. november kunne fortælle, at Prins Joachim forlader Paris til sommer. Artiklen byggede på et interview med prinsen, som altså selv offentliggjorde nyheden. I Paris arbejder prinsen som forsvarsattaché på den danske ambassade, og det er en stilling, som på mange måder har vist sig at passe prinsen ualmindeligt godt. Han bevæger sig scenevant i såvel...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer