spot_img

Tidligere forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen fortæller om sin sigtelse

I et opslag på Facebook fortæller tidligere forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen, at han blev sigtet den 20. december, og at det kom som et chok for ham. Først torsdag har han fået indblik i politiets materiale, som alene udgør udtalelser i pressen. Som folketingsmedlem er han stadig beskyttet af immunitet.

En sigtele efter straffelovens paragraf om landsforræderi kom fuldstændigt bag på tidligere forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V). Det fortæller han fredag i et opslag på Facebook, hvor han uddyber den dramatiske sag fra FE, hvor også fire andre personer er sigtede efter samme paragraf.

Fredag aften fik FE-chef Lars Findsen ved et retsmøde i Københavns Byret...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Morten Brandborg
Læser
Morten Brandborg
6. februar 2022 16:14

Synes OLFI bør fakta tjekke historien. OLFI skriver af Findsen er fængslet ” for at have røbet statshemmeligheder til fremmede magter”. Det er ikke det andre medier publicerer. I følge Berlingske, er “Begrundelsen for mistanken mod spionchefen er mørklagt”.

Sidst ændret 2 år siden af Morten Brandborg
Morten Brandborg
Læser
Morten Brandborg
5. februar 2022 16:51

Olfi skriver at Lars Findsen er varetægtsfængslet, blandt andet “for at have røbet statshemmeligheder til fremmede magter”. Det er da vist ny information?