spot_img

Natos regeringsledere udstikker ambitiøs kurs for Nato frem mod 2030

Natos regeringsledere mødtes mandag i Bruxelles, hvor de vedtog den såkaldte Nato 2030-strategi, der skal ”fremtidssikre” Nato-alliancen mod aktuelle og kommende udfordringer. Både klimaændringer, cyberforsvar og forholdet til Rusland og Kina stod på dagsordenen, ligesom også to procent-målsætningen igen blev italesat.

Nato skal rustes til et trusselsbillede i hastig forandring. Det har længe været generalsekretær Jens Stoltenbergs budskab til alliancepartnerne i Nato, og mandag kulminerede arbejdet med at fremtidssikre alliancen så med topmødet mellem de 30 Nato-landes regeringsledere i Bruxelles – det første med fysisk fremmøde siden 2018 og Joe Bidens første...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...