spot_img

Cybersikkerhedsekspert: Regeringens udspil er signalgivning til Nato

Forsvarsminister Trine Bramsen præsenterede onsdag regeringens udspil til et styrket dansk cyberforsvar. Udspillets stort anlagte initiativer rammer dog ved siden af skiven og har først og fremmest til formål at imponere Nato-partnerne forud for mandagens topmøde, mener it-sikkerhedsekspert.

Et quick fix, der skal give indtryk af, at der sker noget. It-sikkerhedsekspert John Foley fælder en hård dom over det cyberudspil, som regeringen præsenterede onsdag.

»Jeg er langt fra imponeret og tror mere, at det er et håndtag til at få fat i de 500 millioner kroner, som blev båndlagt i forbindelse med det seneste forsvarsforlig,« siger han med henvisning til, at...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...