spot_img

Trine Bramsen aflyser sin store reformering af Forsvarsministeriets organisation

INTERVIEW: Hun kaldte Forsvarsministeriets organisation med otte underlagte styrelser for et »massivt problem«, men mindre end et år efter sin udtalelse mener hun selv at have løst problemet. Trine Bramsen ser tilbage på sit første halvandet år som forsvarsminister og vil ikke love, at Danmark kommer op på at bruge 2 pct. af bnp på forsvar. »Det afhænger fuldstændigt af, hvordan trusselsbilledet ser ud i fremtiden,« siger hun.

Hun siger det med stor overbevisning.

»Jeg har løst de problemer, som jeg så. For mig handler det ikke om at bytte rundt på nogle søjler på et stykke papir, men om at løse de problemer, der er ude på tjenestestederne og i de forskellige...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

4 KOMMENTARER

guest
4 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Ronny Sørensen
Læser
Ronny Sørensen
30. januar 2021 21:17

Det går som jeg har regnet med. Så snart Trumpeten er ude af vagten og en mere tam præsident har placeret sig i det ovale værelse. Så snakke man åbent om ikke at nå de 2%. Jeg havde mistænkt det fra starten da størtedelen af nyindkøb mv. i dette forsvarsforlig ville blive foretaget efter et Amerikansk valg. Nu kan man spares igen uden at der bliver råbt alt for højt efter en.

Peter Nielsen
Læser
Peter Nielsen
30. januar 2021 8:37

Hvis der hverken sker små eller store forbedringer er der vel ikke brug for en minister, for der er brug for forbedringer i både stort og småt:
– ISS og etablissementsdrift
– Samspil mellem de forskellige dele af departementet
– Håndering af CoViD-19

Bare for at nævne nogen få

Rasmus
Læser
Rasmus
28. januar 2021 10:02

Det er vel på en måde næsten en større og vigtigere beslutning at ikke lave noget om i dag, fordi det ikke er nødvendigt end at vise handlekraft og lave noget om for at se ud som om man har styr på det. Dermed ikke sagt, at der ikke er noget som skal optimeres, men det skal måske indgå i et nyt forsvarsforlig og på baggrund af en grundig faglig og politisk afvejning af hensyn. Jeg savner dog i det mindste, at der kommer styr på facility management.

Palle Randløv
Læser
Palle Randløv
21. januar 2021 17:29

Tja, det var vel forventeligt og endnu et forsvarsforlig i kaos 🙂