spot_img

Personalestyrelsen frifundet i ulykkelig sag om tabt arbejdsfortjeneste

Retten i Glostrup vurderer ikke, at tidligere marinekonstabel Rasmus Carlsen havde noget juridisk ben at stå på i sit søgsmål mod Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Styrelsen er frifundet for forligsbrud, mens Rasmus Carlsen selv skal betale to måneders uberettiget erstatning tilbage.

Det blev til en endnu en bet for den forhenværende marinekonstabel og automatiktekniker Rasmus Carlsen, da Retten i Glostrup 17. juli afsagde dom i den sag, han havde anlagt mod Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Her skulle retten tage stilling til størrelsen på den erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, som Rasmus Carlsen blev tilkendt efter en arbejdsulykke ombord på fregatten ”Peter...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Vi skal gøre det, vi skal for at forsvare Europa«

Abonnement
Statsminister Mette Frederiksen glæder sig ved Nato-mødets afslutning over, at Nato står samlet i støtten til Ukraine. Hun afviser også, at præsident Bidens tydelige tegn på alderdom fylder, når Nato-lederne forhandler. Han leder på ganske fin vis, siger hun. Nato-topmødet i Washington er slut. Men allerede inden præsident Bidens afsluttende...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer