spot_img

Endnu intet punktum i Rasmus Carlsens arbejdsskadetvist med personalestyrelsen

Det blev ikke til nogen afgørelse, da Forsvarsministeriets Personalestyrelse onsdag krydsede klinger med Rasmus Carlsen ved Retten i Glostrup. Den tidligere marinekonstabel har stævnet styrelsen, som i hans optik pressede ham til et urimeligt og siden misligholdt forlig efter en arbejdsulykke i 2013.

Der var ikke just rift om pladserne i retslokale 202, da Forsvarsministeriets Personalestyrelse og tidligere marinekonstabel Rasmus Carlsen onsdag tørnede sammen ved Retten i Glostrup. Her skulle parterne fremlægge deres respektive udlægninger af, hvad der er op og ned i sagen om det forlig, som de indgik i 2016. Forud for forliget ligger flere år med uenighed om størrelsen på den...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer