spot_img

Meget alvorligt, hvis ministerium har leveret usande oplysninger

OLFI har i dag afdækket fejl i Kammeradvokatens notat om forsvarschef Bjørn Bisserup. Juraprofessor kalder det meget alvorligt, hvis Forsvarsministeriet har leveret forkerte oplysninger. I så fald har ministeriet handlet i strid med sandhedspligten. Forsvarsministeriet er ikke vendt tilbage på henvendelser.

Sagen lukket. Det var signalet, da Forsvarsministeriet den 14. november offentliggjorde et notat fra Kammeradvokaten omhandlende optagelsen af forsvarschef Bjørn Bisserups søn på Hærens Officersskole i 2010. Forsvarschefen fik mild kritik for som chef for Forsvarsstaben i 2010 ikke at have orienteret daværende forsvarschef Knud Bartels om, at Bisserups beslutning om at afvise...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
ottochristensen
Læser
ottochristensen
26. november 2018 20:45

Mon ikke der er travlhed i Forsvarsministeriet og underliggende forvaltninger, med at få talt tingene igennem, og få brygget en ny historie sammen.

T. Halken
Læser
T. Halken
26. november 2018 14:03

Og så rasler ligene ud af skabet. Kan vi så få en kuglegravning af en uvildig!