spot_img

Forsvarets medarbejdere bør blive bedre til cybersikkerhed

INTERVIEW: Krigshandlinger er rykket ind i cyberspace, og derfor skal Forsvarets medarbejdere huske, at de altid er interessante spionagemål. Sådan lyder det fra Thomas Lund-Sørensen, som er chef for Center for Cybersikkerhed. Han efterlyser højere ambitioner til cybersikkerheden i Forsvaret.

Medarbejdere i Forsvaret har en viden, som gør dem til interessante spionagemål for fremmede stater. Derfor har man som medarbejder i Forsvaret et særligt ansvar for at have styr på sikkerheden i cyberspace. Påmindelsen kommer fra Thomas Lund-Sørensen, der er chef for Center for Cybersikkerhed, den nationale instans, der rådgiver danske virksomheder og myndigheder om cybersikkerhed. Han...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer