spot_img

»Vi har været for naive og for langsomme i forhold til Rusland«

INTERVIEW: Rusland spiller en altoverskyggende hovedrolle i det forsvarsforlig, som Claus Hjort Frederiksen stod fadder til i januar. Selv er han blevet overrasket over, hvor stor truslen fra Rusland egentlig er både militært og på cyberområdet. Ifølge ministeren er det til stor gavn for Danmark, at Center for Cybersikkerhed er placeret under FE og ikke i en civil styrelse.

AnnonceEt interview med en forsvarsminister plejer at foregå i et sprog præget af diplomatiske udtalelser. Men når man taler med Claus Hjort Frederiksen (V) om Rusland, har han siden sin tiltrædelse som forsvarsminister smidt fløjlshandskerne og anvendt et meget klart og direkte sprog. Han kalder...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer