spot_img

Claus Hjort: Cyberangreb fra Rusland er den største trussel mod Danmark

Ruslands omfattende cyberangreb mod flere landes digitale infrastruktur og demokratiske institutioner udgør den i øjeblikket største trussel mod Danmark. Det siger forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen til OLFI, og han bliver bakket op af militærekspert i cyberoperationer.

Den største trussel mod Danmark kommer hverken fra terrorisme, migranter eller IS. Vi kan slet ikke se den, for den foregår på internettet, og den kommer fra Rusland. Det siger forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V) i et stort interview, som OLFI bringer på søndag.

»Rusland prøver at angribe vores infrastruktur for at forrette skade og indleder kampagner, der skal udnytte uenigheder mellem...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer