spot_img

»Forsvarschefen er nødt til at gentænke dele af sin strategi«

Forsvarschef Flemming Lentfer mener ikke, at Danmark i første omgang skal etablere en tung brigade, som det ellers står nedfældet i Natos styrkemål. Men den indstilling bør han genoverveje, mener generalsekretæren i tænketanken Atlantsammenslutningen. Lars Bangert Struwe tror ikke på, at Nato laver gennemgribende ændringer i sine forventninger til danske kapaciteter.

Diskussionen har den senere tid raset offentligt og gør det utvivlsomt fortsat bag lukkede døre: 143 milliarder kroner løser ikke alle Forsvarets problemer, så hvilke af Natos styrkemål skal Danmark først og fremmest arbejde på at efterleve, og hvilke kan vi enten helt droppe eller skubbe foran os?

For nylig...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer