spot_img

Forsvarsordførere på Christiansborg ønsker Nato-rapport offentliggjort nu

Der er ingen grund til at vente til efter folketingsvalget med at offentliggøre Natos uklassificerede evaluering af det danske forsvar. Det mener flere forsvarsordførere, som gerne ser rapporten offentliggjort med det samme.

Argumentet om tilbageholdelse holder ifølge flere folketingspolitikere ikke. Mandag kunne OLFI fortælle, at Natos evalueringsrapport ”Defence Planning Capability Review” for Danmark ligger i Forsvarsministeriet og bliver der, til folketingsvalget er overstået den 1. november, fordi den ifølge Forsvarsministeriet først skal diskuteres i forligskredsen.

Rapporten udkommer hvert andet år og evaluerer de enkelte Nato-landes evne til at leve op til Natos...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer